Simon Key Bertman Kudde RGB grön

895 kr
Den här produkten finns i lager
Stor och mysig kudde för att ge den där lilla färgklicken till ditt hem. Kudden ingår i serien RGB, och den gröna färgen är mixad i fem stycken garnblandningar med fyra trådar vardera som graderas över kuddens yta för att ge den ett rundare intryck. Perfekt att ha i soffan eller i sängen som prydnad men går minst lika bra att använda som kudde på golvet när stolarna inte räcker till. Kuddfodralet är tillverkat av bomull. Dunkudde ingår.
Produktdetaljer
Material
Bomull
Tvättråd
30°
Färg
Grön
Mått
50 x 50 cm
Designer
Simon Key Bertman
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror där leveranstid kan dröja något längre.

Returrätt 30 dagar. Gäller ej beställningsvara eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

Simon Key Bertman är textilkonstnär och designer från Stockholm. Han är känd för sitt skarpa öga för mönster och matematiska sekvenser. Han har fått stor uppmärksamhet för sina textila verk både i Sverige och utomlands.   ... Läs mer

Simon Key Bertman

Hållbart sortiment

Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. En viktig del i vårt arbete speglas också av vårt förhållningssätt gällande hållbarhet och transparans i förädlingsprocessen - vi kallar det Klarhet!  Med detta menar vi att vi ställer höga och tydliga krav på våra samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och skapa goda arbetsförhållanden i alla led!