Emma Megitt Kramdjur Kiss & Bajs

295 kr
Den här produkten finns i lager
Älskade gosedjur i form av en kissdroppe och en bajshög. Utmärkt present till vännen med humor eller till barnen. Designtorget mötte formgivaren Emma Megitt på hennes examensutställning på HDK och tipsade henne om att genast ansöka om att sälja sina fina kramdjur hos oss. Kiss & Bajs var en nyhet i vårt sortiment 2006 och var en mycket populär produkt under flera år. I samband med Designtorgets 20-årsjubileum 2013 återuppstod Kiss & Bajs som retroprodukt i sortimentet.

Gosedjuren är CE-märkta, utan lösa smådelar och passar alla åldrar. Säljs parvis.
Produktdetaljer
Material
Bomullsplysch
Tvättråd
40°
Mått
15 x 15 cm
Designer
Emma Megitt
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

Varumärket Kiss&Bajs grundades i slutet av 2004 av Emma Megitt och var en produkt av hennes magisterexamen i grafisk design. Kiss&Bajs blev omedelbart en succé både i Sverige och utomlands, framför allt i USA och England. Dom små vännerna har synts i ...

Läs mer

Emma Megitt