Bosign iPadställ vit

225 kr
Den här produkten finns i lager

Halkfritt och stadigt ställ som passar till alla iPadmodeller, men även till flera andra läsplattor. Stället stödjer skärmen i tre olika lägen och passar perfekt till receptet när du lagar mat eller när du vill ligga kvar i sängen och kolla på tv. Tillverkad i livsmedelssäker blandning av silikon och gummi som är lätt att rengöra.

Formgiven av Harald Hynell för Bosign.

Produktdetaljer
Material
Silikongummi
Färg
Vit
Mått
Ø 11 cm
Designer
Bosign
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror där leveranstid kan dröja något längre.

Returrätt 30 dagar. Gäller ej beställningsvara eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

Stockholmsbaserade Bosign har inrett hem runt om i världen med genomtänkta designlösningar sedan 1995. Drivna av nyfikenhet har de under åren skapat många funktionella livsstilsprodukter i den skandinaviska designtraditionen. Företaget grundades 1995 av Ulf Bystedt. ... Läs mer

Bosign

Hållbart sortiment

Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. En viktig del i vårt arbete speglas också av vårt förhållningssätt gällande hållbarhet och transparans i förädlingsprocessen - vi kallar det Klarhet!  Med detta menar vi att vi ställer höga och tydliga krav på våra samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och skapa goda arbetsförhållanden i alla led!