Coloud Headphones Hörlurar Boom Kids

299 kr
Den här produkten finns i lager

Färgglada Coloud Boom Kids är ett par nya svenska hörlurar för barn från samma gäng på Zound Industries som gav oss Urbanears.De här robusta hörlurarna har en mikrofon och volymkontroll där du som vuxen bestämmer maxvolym för att förhindra hörselskador hos barnet. Hörlurarna kommer även med den patenterade lösningen Zound Lasso som enkelt samlar ihop sladden då hörlurarna inte används. Tack vare Zound Lasso och den platta sladden förhindras sladdtrassel effektivt, vilket förlänger livslängden på hörlurarna. Hörlurarna går att ställa in så att de passar olika huvudstorlekar. Ej lämpliga för barn under 3 år.


Specifikationer:
Impendans: 32 ohm
Känslighet: 100 mV @ 1 kHz = 101 cB SPL
Frekvensomfång: 20 Hz - 20 kHz
Anslutning: 3,5 mm

Produktdetaljer
Sladd
1,2 m
Färg
Multi
Designer
Coloud Headphones
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

Coloud Headphones grundades 2012 i Stockholm, där de fortfarande har sitt säte. Deras ledord är minimalism och filosofin är att perfektion inte nås när det inte finns någonting kvar att lägga till - utan när det inte finns någonting kvar att ta ...

Läs mer

Coloud Headphones