Hung-Ming Chen Lampa Fågel silver

350 kr
Den här produkten finns i lager
Vacker lampform i tunn silverfärgad metall som du enkelt trär på en vanlig glödlampa. Lampan kastar rogivande skuggor i taket och på väggarna. Designern och tillika Konstfack-studerande Hung-Ming Chens lampa är starkt inspirerad av flygande fåglar i naturstaden Stockholm.

För att vingen på lampan ska sitta kvar runt om glödlampan och inte glida upp mot sockeln, använd glödlampor med minst en diameter på 5 cm. Armatur ingår ej.
Produktdetaljer
Material
Metall
Färg
Silver
Mått
50 x 30 cm
Designer
Hung-Ming Chen
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

Formgivaren Hung-Ming Chen kommer ursprungligen från Taiwan, men flyttade till Sverige 2006 och har sedan dess tagit en Masters i Design på Konstfack i Stockholm. Numera driver han och hans fru designföretaget Afteroom med bas i Stockholm Afteroom formger enkla och vackra ...

Läs mer

Hung-Ming Chen