DesignTorget

Kontrol

 

Översikt

Välkommen åter till DesignTorget!

0 saker - 0 Kr

webbshop

 

Flygande fjäril solcell
  • Se bild
  • Se bild
  • Se bild
  • Se bild
tipsa en kompisBookmark and Share

Flygande fjäril solcell

En härlig trädgårdsdekoration eller att sätta i gå bortsblomman! Lätt att misstas för riktig fjäril när den flyger runt. Fjärilen drivs av solceller när solen lyser eller av ett AA-batteri när det är molnigt. CE/ROHS-certifierad. OBS! Färg och motiv på fjärilen kan variera något.

:-

Antal


andras kommentarer

MBZ

09 juli 2013

Hej Sofia! Du har säkert "kommit på" hur det ska vara nu. Men jag skriver en kommentar för säkerhets skull. För den är verkligen rolig. Du sätter ner pinnen i jord eller sätter fast den på en pinne eller i ett staket. Solcellerna ska vara riktade mot solen eller annan ljuskälla. Sedan justerar du in pinnen så att den står i våg. Fjärilen kan nu snurra runt utan att hamna i "uppförsbacke" även i det svagaste ljus.

Helena

06 maj 2013

Den flyger runt hela växten om man riktar solcellerna direkt mot solen. Rätt känslig för det där, den lagrar ingen energi. Jag gav nyligen bort tre stycken i olika färger i inflyttningspresent, succé!

sofia

15 mars 2013

varför flyger den bara på samma ställe (solcell) och inte runt hela växten? ska man göra nåt särskilt?

Hilde

19 juni 2012

Fick fjärilen i present! Den är suverän och alla som ser den vill ha en likadan :) bra presenttips till gammal och ung, med balkong eller trädgård.