DesignTorget

Kontrol

 

Översikt

Välkommen åter till DesignTorget!

0 saker - 0 Kr

Senaste nytt

DesignTorget i samarbete med Hemslöjden.


2014-07-11

handmade-issues

En dag fylld med föreläsningar, do-shops, debatt, stipendieutdelning där framtidens talanger inom slöjd och hantverk möts!


DesignTorget har tilldelats priset Novax Sustainability Challenge


2014-07-04
DesignTorget har vunnit det nyinstiftade priset Novax Sustainability Challenge som är ett hållbarhetsinitiativ av investeringsbolaget Novax i samarbete med Antonia Ax:son Johnsons Stiftelse för Miljö och Utveckling. Syftet med priset är att stimulera initiativ och idéer inom hållbart företagande. Priset vänder sig till bolagen inom Novax, där DesignTorget ingår. DesignTorget vann priset för sitt projekt ”Klarhet” som handlar om att ta fram innehållsförteckningar för produkterna.

DesignTorgets Ann-Marie Haglöf nominerad till årets bästa säljare av Retail Awards 2014!


2014-05-19

ann-marie-haglof_s 
DesignTorget mycket stolta över alla våra fantastiska säljare som ger suverän service varje dag. Vi är extra stolta över den positiva utvecklingen efter samarbetet med säljcoachen Annika R Malmbergsom nu även gett en Retail-Awards-nominering i kategorin årets butikssäljare.


Kontaktperson

Presskontakt

Helene Airijoki på SpoilConcept hjälper dig med prover, högupplösta bilder och information om våra produkter och DesignTorget i stort.

Bildarkivet har du i menyn till vänster. Alla bilder som ligger i bildarkivet under Senaste nytt har precis kommit in i butik. Allt som ligger under kommer snart är NYHETER!


tel 08-410 470 06
mob 073-385 03 29
helene.airijoki@spoilconcept.se

Snart i butik