Karin Ohlsson Bricka skägg

225 kr
Den här produkten finns i lager
Delar du formgivaren Karin Ohlssons kärlek till skägg? Eller känner du någon som mer än gärna skulle dela sitt morgonkaffe med en skäggig man? Då är denna skäggiga bricka som klippt och skuren för dig! Tillverkad av björkträ. Tål maskindisk.
Produktdetaljer
Material
Formpressad laminat
Färg
Mönstrad
Mått
Ø 25 cm
Designer
Karin Ohlsson
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Returrätt 30 dagar. Gäller ej beställningsvara eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

Karin Ohlsson är illustratör och grafisk formgivare med en examen i grafisk design och kommunikation. Efter avslutad utbildning arbetade hon som art director på reklambyrå under ett antal år, men är nu egenföretagare och frilansare. Under namnet BahKadisch tar ... Läs mer

Karin Ohlsson

Hållbart sortiment

Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. En viktig del i vårt arbete speglas också av vårt förhållningssätt gällande hållbarhet och transparans i förädlingsprocessen - vi kallar det Klarhet!  Med detta menar vi att vi ställer höga och tydliga krav på våra samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och skapa goda arbetsförhållanden i alla led!