Bookman cykellyse USB grön

395 kr
Den här produkten finns i lager
Cykla säkert i trafiken med dessa uppladdningsbara vattentäta cykellysen från Bookman som är enkla att fästa och ta av. Lysena kan även med fördel användas som ficklampa eller på barnvagn eller väskan. Kan laddas överallt där du har en USB-port, t ex i datorn eller via iPhone-kontakt i vägguttaget. Framlyset är vitt och baklyset rött. Lysena syns från över 500 meters håll.

Uppladdningstid: två timmar från helt oladdat läge. Efter uppladdning räcker lamporna i fem timmar (fullt ljus) resp. 25 timmar (blinkande ljus). När det är 30 minuter kvar av batteriet blinkar batteriindikatorn rött. Laddsladd: USB/Micro USB ingår. Idé & formgivning: Mattis Bernstone för Bookman.

Se Bookman cykellyse med batteri nedan.
Produktdetaljer
Material
Plast
Färg
Grön
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror där leveranstid kan dröja något längre.

Returrätt 30 dagar. Gäller ej beställningsvara eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Hållbart sortiment

Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. En viktig del i vårt arbete speglas också av vårt förhållningssätt gällande hållbarhet och transparans i förädlingsprocessen - vi kallar det Klarhet!  Med detta menar vi att vi ställer höga och tydliga krav på våra samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och skapa goda arbetsförhållanden i alla led!