Kakao förlag Bok Rekoguiden

155 kr
Den här produkten finns i lager
Vad är bäst för miljön, en närodlad tomat eller en ekologisk tomat från Portugal? Kan en KRAV-märkt banan verkligen påverka en femårings liv i Sydamerika? Och det där med köttfri måndag och fisande kossor, hur hänger det nu ihop? Rekoguiden är en introduktion till en lite skönare och grönare värld. Här hittar den som vill leva lite mer reko lättsmälta fakta och tips för en mer schysst och hållbar vardag. Av Cilla Montgomery och Anders Persson.
Produktdetaljer
Antal sidor
124
Mått
21 x 17 cm
Designer
Kakao förlag
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp t o m 10/1 2017. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

Kakao förlag startades 1995 av Johan Lindblad som fortfarande driver verksamheten. Han har ett stort matintresse och från början bestod utgivningen framförallt av kokböcker. Kokböckerna utgör fortfarande en viktig del i vår utgivning. Recepten är enkla...

Läs mer

Kakao förlag