Ryggsäck gul

395 kr
Den här produkten finns i lager
Rejäl barnryggsäck i gul nylon. Väskan har breda vadderade axelband med bröstband tvärs över för att den ska sitta skönt på axlarna utan att glida ner. Bröstbandet går att ta bort då barnet växer. Passar barn i åldrarna 1,5-4 år. Bälteslåset på framsidan är tillverkat av läder och har magnetknäppning för att det ska vara enkelt att öppna och stänga för små fingrar. Norska Blafre har valt material och tillverkning speciellt utformade med miljön i åtanke. Väskan har även genomgått ingående tester för toxiner.
Produktdetaljer
Material
Nylon
Färg
Gul
Mått
24 x 22 x 11 cm
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror där leveranstid kan dröja något längre.

Returrätt 30 dagar. Gäller ej beställningsvara eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Hållbart sortiment

Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. En viktig del i vårt arbete speglas också av vårt förhållningssätt gällande hållbarhet och transparans i förädlingsprocessen - vi kallar det Klarhet!  Med detta menar vi att vi ställer höga och tydliga krav på våra samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och skapa goda arbetsförhållanden i alla led!