Elisabeth Dunker Barnfilt lejon

250 kr
Den här produkten finns i lager
Mjuk och gosig barnfilt med två hål för ögonen för de minsta i familjen. Motivet är formgivet av Elisabeth Dunker. En mjuk filt blir ofta ett barns bästa vän, både hemma och på resan. Hålen på filten är också perfekta för tumsugaren och håller snutten nära. För barn i alla åldrar.
Produktdetaljer
Material
Bomull
Tvättråd
40°
Färg
Gul
Mått
Ø 70 cm
Designer
Elisabeth Dunker
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror där leveranstid kan dröja något längre.

Returrätt 30 dagar. Gäller ej beställningsvara eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

Elisabeth Dunker är konstnär och visuell kommunikatör utbildad på HDK, Högskolan för Design och Konsthantverk i Göteborg. Sedan år 2007 driver hon den internationellt uppmärksammade bloggen Fine Little Day. Bloggen har bland annat utsetts till en av världens mest inspirerade bloggar av The... Läs mer

Elisabeth Dunker

Hållbart sortiment

Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. En viktig del i vårt arbete speglas också av vårt förhållningssätt gällande hållbarhet och transparans i förädlingsprocessen - vi kallar det Klarhet!  Med detta menar vi att vi ställer höga och tydliga krav på våra samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och skapa goda arbetsförhållanden i alla led!