TID Watches Armbandsur Tid No.1 vit nylonarmband

1 795 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 77 kr/månad

TID Watches har efter bara några år på marknaden blivit en av Sveriges ledande tillverkare av armbandsur med fokus både på kvalitet och design.


TID No. 1 är ett stilrent och genuint armbandsur formgivet av designerstudion Form Us With Love. Klockan är tillverkad av jonpläterad metall och vävt nylonarmband. Den vita urtavlan är fräst i rostfritt stål och har ett mycket pålitligt japanskt quartz-urverk. Armbandet träs igenom urtavlan och inga skruvar eller sprintar behövs. Klockan är vattentålig 5 ATM, och har 3 års garanti på fabrikationsfel.

Produktdetaljer
Material
Rostfritt stål
Färg
Vit
Mått
Ø 4 cm
Designer
TID Watches
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

TID är ett litet Stockholmsbaserat klockvarumärke med stor ambition. TID designar och tillverkar ikoniska produkter som håller över tid - klockor att bära varje dag. Varumärket grundades 2012 av Ola. E Bernestål, Petrus Palmér och designstudion Form ...

Läs mer

TID Watches