TID Watches Armbandsur Tid No. 1 svart nylonarmband

1 795 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 77 kr/månad

TID Watches har efter bara några år på marknaden blivit en av Sveriges ledande tillverkare av armbandsur med fokus både på kvalitet och design.


TID No. 1 är ett stilrent och genuint armbandsur formgivet av designerstudion Form Us With Love. Klockan är tillverkad av jonpläterad metall och vävt nylonarmband. Den svarta urtavlan är fräst i rostfritt stål och har ett mycket pålitligt japanskt quartz-urverk. Armbandet träs igenom urtavlan och inga skruvar eller sprintar behövs. Klockan är vattentålig 5 ATM, och har 3 års garanti på fabrikationsfel.
Produktdetaljer
Material
Rostfritt stål
Färg
Svart
Mått
Ø 4 cm
Designer
TID Watches
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp t o m 10/1 2017. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

TID är ett litet Stockholmsbaserat klockvarumärke med stor ambition. TID designar och tillverkar ikoniska produkter som håller över tid - klockor att bära varje dag. Varumärket grundades 2012 av Ola. E Bernestål, Petrus Palmér och designstudion Form ...

Läs mer

TID Watches